Архів новин за 22 Листопада 2017

17:11
На другому пленарному засіданні першої сесії ради Цуманської об’єднаної територіальної громади вирішували кого делегувати у виконавчий комітет ОТГ, хто буде заступником голови та хто буде розробляти стратегію розвитку Цуманської ОТГ на 2017-2020 роки.
16:11
У Ківерцівському районному центрі зайнятості провели перше заняття ХХ сезону в рамках освітнього проекту «Зимова Агрошкола».
14:11
Сьогодні у місті Ківерці відбулись урочистості з нагоди Дня Гідності і Свободи, в яких взяли участь голова райдержадміністрації Валерій Ткачук, голова районної ради Василь Хмілевський, міський голова Володимир Жгутов, депутати районної та міської рад, духовенство, представники установ та організацій району, громадських організацій, громадські активісти, молодь.
12:11
У читальній залі книгозбірні Ківерцівської районної бібліотеки для дорослих 20 листопада відбулася патріотична година «Поезія, народжена Майданом».
12:11
Через те, що кором захворіло четверо дітей і мама з однієї родини, у школі села Жидичин є ризик поширення небезпечної хвороби.
12:11
​У вівторок, 21 листопада, голова районної державної адміністрації Валерій Ткачук та перший заступник голови райдержадміністрації Юліан Таранчук за вагомий внесок у розвиток волонтерського руху, активну громадянську позицію, допомогу дітям – сиротам на сході України та з нагоди Дня Гідності та Свободи вручили Почесну грамоту волонтеру, військовому капелану, настоятелю Петра і Павла села Сокиричі Ківерцівського району Євгену Рудю.
11:11
Сьогодні в райцентрі хмарно, але без опадів.
19/04/2024 Четвер
18.04.2024