Архів новин за 08 Грудня 2017

19:12
​Багатство, статус, спортзал, стосунки — для більшості людей все це є шляхом для досягнення кінцевої мети: ЩАСТЯ. Але, насправді, для цього потрібно набагато менше.
19:12
​В їдальні санаторію «Дачний», що в Ківерцівському районі, завдяки волонтеру і художнику Олександру Назарчуку створили казку.
18:12
В рамках відзначення 75-річчя створення УПА у Ківерцівському краєзнавчому музеї 7 грудня відбулася зустріч вчителів української мови, шанувальників поезії з автором патріотично-поетичного доробку «Барвінок у снігу», заслуженим учителем України Олесею Ковальчук.
18:12
​В загальноосвітніх навчальних закладах Ківерцівського району триває навчальний процес. Рівень тепла у переважній більшості дитсадків та шкіл відповідає державним санітарним нормам. У цьому переконалась заступник голови районної державної адміністрації Яна Церкевич, здійснивши робочу поїздку з метою перевірки та контролю за дотриманням температурного режиму у школах та дитсадках району.
18:12
​В четвер, 7 грудня, співробітники Державної служби надзвичайних ситуацій (ДСНС) провели інструктаж-тренінг зі студентами Ківерцівського медичного коледжу.
10:12
Сьогодні у райцертрі ясно.
08:12
Рівень потужності експозиційної дози в районному центрі не перевищує показників по всій Україні.
08:12
​Жительку Луганщини, яку відмовлялися лікувати у різних містах України, успішно прооперували у Луцьку: їй допомогли лікарі-волиняни, які добровільно їздять працювати на схід у складі Першого добровільного мобільного шпиталю імені Пирогова.
07:12
28/03/2024 Четвер
28.03.2024