Архів новин за 11 Січня 2018

18:01
Хористи зі Свято-Миколаївської церкви, що у Ківерцях вже четвертий день поспіль дарують містянам святковий настрій.
17:01
У ківерцівському лісі, поблизу села Озеро, блукає одинокий голодний собака, якого господарі залишили тут напризволяще.
15:01
Управління ДСНС України у Волинській області інформує про небезпеку обмороження, його ступені та засоби протидії.
14:01
Часто ми переїдаємо і навіть не усвідомлюємо! Адже є фактори, які заважають нам припинити поглинати їжу, навіть якщо шлунок вже повний.
14:01
«Справа Третяків», яка на днях святкуватиме свій дворічний ювілей, знову застопорилася. Цього разу причиною стала хвороба адвоката.
13:01
У 1873 році між містами Рівне і Ковель прокладали залізничну колію, а за сім кілометрів від села Ківерці (тепер це село Прилуцьке Ківерцівського району) спорудили станцію з однойменною назвою, яка за кілька десятиліть розрослася до чималого містечка. У 1890-му військове відомство царської Росії проклало через станцію колії до Луцька та Львова. Відтоді вона перетворилася на нові Ківерці і стала важливим залізничним вузлом.
12:01
Не лише урочистими та велелюдними Богослужіннями в православних і греко-католицьких храмах вшановували 7 січня народження Ісуса Христа. Свято з церков традиційно перемістилося в оселі волинян.
11:01
Тепер медична допомога не прив’язана до місця прописки, проживання чи розміру хабаря. Кожен українець може вибрати терапевта, педіатра, або сімейного лікаря у будь-якому медичному закладі, а гроші за ваше медичне обслуговування заплатить держава.
11:01
Сьогодні іменини святкує Теофіл, церква вшановує 14 тисяч немовлят, а фортуна сприяє в бізнесі.
10:01
Сьогодні у районному центру хмарно.
09:01
Життєвій силі та бадьорості Марії Крохмаль з села Бодячів Ківерцівського району можуть позаздрити навіть молодиці. В свої 84 роки жінка справляється з господаркою, обробляє шмат городу та ще й… пише вірші. Але найбільше вражає те, що старенька практично нічого не бачить: свої поезії вона складає в умі та практично всі знає напам’ять.
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024