Архів новин за 22 Лютого 2018

22:02
У Ківерцях збираються пікетувати біля адміністрації через жорстоке побиття очільника Ківерцівського Національного природного парку Ігоря Квача.
15:02
У Луцькій лікарні відійшла у вічність жінка з Ківерець, яку власний чоловік жорстоко побив точилом для ножів.
14:02
На Україну насувається циклон з Карського моря, що принесе сильні морози.
14:02
Жителі селища Сапогове Ківерцівського району поскаржилися на водія маршрутки «Сапогове - Луцьк» через те, що він протягнув по дорозі пенсіонерку 1942 року народження, у якої затисло руку між дверима автобуса.
14:02
Депутат Волинської обласної ради Анатолій Грицюк заявив, що керівник лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко на території Воротнівського лісництва, що входить у ДП «Ківерцівське лісове господарство» збудував сауну.
14:02
Друга Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя вирішила закрити справу стосовно судді Ківерцівського районного суду Волинської області Ольги Пономарьової, що була відкрита за скаргою заступника начальника управління патрульної поліції у Волинській області Дмитра Хмарука.
14:02
У Луцьку група осіб викрала ніж до пресоножниць на території одного із приватних підприємств.
13:02
21 лютого в кабінет директора Національного природного парку «Цуманська пуща» Ігоря Квача увірвались двоє невідомих в масках зі зброєю та побили його.
13:02
У рамках прес-туру, що відбувся на базі ДП «Ківерцівське ЛГ», волинські лісівники показали особливості заготівлі лісу у важкодоступних місцях.
12:02
За незаконні дії з боку керівника «Цуманської пущі» його просять добровільно покинути посаду.
12:02
У середу, 21 лютого, працівники Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща» (КНПП) провели екологоосвітнє заняття в ДНЗ «Сонечко» села Прилуцьке.
11:02
У середу, 21 лютого, в райцентрі Ківерці автомобіль «Mercedes Benz Vito» під керуванням місцевого жителя, виїжджаючи на перехрестя, не надав перевагу в русі службовому автомобілю «Renault Master» волинської поліції з увімкненими проблисковими маячками та звуковою сиреною. Внаслідок ДТП постраждали водії обох транспортних засобів.
11:02
Сьогодні майже без опадів: на Никифора – тікає зима.
26/04/2024 Четвер
25.04.2024