Архів новин за 27 Березня 2018

22:03
У луцькому РЦ «Промінь» на 3-му поверсі знаходиться боулінг-більярд клуб «George’s club», який увійшов у Федерацію боулінгу в Україні.
18:03
Жителі села Липно Ківерцівського району потерпають від непрохідної багнюки. Люди кажуть, покриття понівечили лісовози, які цілими днями возять деревину. Щойно зійшов сніг, як зникла й дорога. Найгірший кілометр шляху, що веде до лісу. Вибратися звідси – справжній екстрим. Суцільне болото навіть немає як обійти.
16:03
"ЗМІНИ В БІЗНЕСІ 2018 І ТРАНСФОРМАЦІЯ ФУНКЦІЙ HR" - тема медіа-форуму, який відбудеться у Луцьку, на майданчику спортивно-розважального комплексу «AdrenalinCity».
15:03
Після короткої перерви, Асоціація дворового футболу Волині повертається до роботи.
15:03
У санаторії для дітей з батьками «Дачний» реабілітувалися діти після кохлеарної імплантації.
14:03
Головна проблема Ківерець – це відсутність вільних земель для нового житла та ведення бізнесу. Через це місто не розвивається останні 10 років. У центрі Ківерець пустує 50 гектарів колишньої військової частини. Утім, численні звернення у вищі органи влади поки безрезультатні.
12:03
У Волинському обласному госпіталі для ветеранів війни відбулася зустріч учасників АТО, які перебувають на лікування та реабілітації , з фахівцем з профорієнтації Ківерцівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Любов'ю Мартинюк та провідним фахівцем з рекреації Ківерцівського Національного Природного Парку «Цуманська пуща» Максимом Нечипоруком.
12:03
Ківерчанка Ольга Стеценко стала Чемпіонкою Волинської області в особистому заліку з пішохідного туризму.
11:03
Смачна ранкова кава здатна пробудити і дати заряд на продуктивний день.
11:03
Депутати Прилуцької сільської ради не ухвалили рішення про надання згоди на об′єднання із Луцьком.
11:03
Сьогодні прислухайтеся до неба: грім цього дня віщує родюче літо.
25/04/2024 Четвер
25.04.2024