Архів новин за 03 Квітня 2018

19:04
Подружжя туристів-любителів з Ківерець знову влаштувало веломандрівку. Цього разу Олег і Таня Вілігурські заручились підтримкою велосипедистів з Ковеля, Луцька та Рожища. На своїх веломустангах вони вирушили в одноденну поїздку.
12:04
Напередодні Міжнародного дня птахів до Лісівничого молодіжного центру (Воротнівське лісництво ДП «Ківецівське ЛГ») завітали учні та педагоги Прилуцької ЗОШ Ківерцівського району з важливою місією – допомога пернатим друзям.
11:04
31 березня у місті Ківерці стартував перший турнір на відкритих майданчиках під егідою Асоціації дворового футболу (АДФ) Волині. Хоча він тривав всього один день, організатори приготували досить цікавий формат змагань. Колективи були розподіленні на 4 групи по 3 команди, відповідно до зайнятого місця у групі команди змагалися за: «Grand», «Silver» та «Bronze Cup» турніру.
10:04
На території Ківерцівського району посадовими особами Ківерцівського РВ УДСНС України буде здійснено позапланові перевірки пожежної безпеки.
10:04
Для підвищення мотивації до зайнятості, ознайомлення з перспективами зайнятості осіб з інвалідністю, додатковими гарантіями працевлаштування та соціальними послугами, які надає служба зайнятості в Ківерцівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості пройшов семінар за участю осіб з інвалідністю.
10:04
У райцентрі Ківерці відбудеться акція «Прикрасимо Великоднє дерево».
09:04
Сьогодні подивіться на сонечко: якщо у цей день при сході сонця у небі спостерігаються червоні кола, то рік обіцяє бути врожайним.
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024