Хлопця з Прилуцького до смерті забили у Київському СІЗО

30 Січня 2017, 13:26
1292

Затриманий помер на п'ятий день у столичній лікарні.

21-річного юнака жорстоко побили в Київському СІЗО. Жахлива подія трапилася у Шевченківському районі Києва 20 січня. Вже через п’ять днів юнак помер у лікарні. Про це інформує LB.ua з посиланням на джерело в поліції.

"20 січня в Шевченківському районі Києва в камері слідчого ізолятора управління Державної пенітенціарної служби міста Києва та Київської області було знайдено непритомним з тілесними ушкодженнями заарештованого за крадіжку жителя Прилуцького 1996 року народження, без постійного місця роботи", - повідомило джерело.

За повідомленням сайту поліції Києва Шевченківським  управлінням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть) Кримінального кодексу України. Також повідомляться, що слідчо-оперативна група поспілкувалася з  фельдшером медчастини. Він розповів, що ув’язненого зі слідами насильства без свідомості виявили на його спальному місці. Відразу ж прийняли рішення про невідкладну госпіталізацію у лікарню. На місці події поліціянти нічого не виявили, а при опитуванні свідків – не отримали жодної інформації.

Наразі досудове розслідування триває.

                                                                                                                                                                                     

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024