Цумань: назвали 6 причин, чому варто подорожувати

04 Лютого 2017, 12:00
2585 Джерело: https://www.facebook.com/npptsuman/?fref=ts

У «Цуманській пущі» розповіли, що можуть дати подорожі.

Серед причин назвали можливість стати «душею компанії» і подолати поріг стресостійкості. Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook Ківерцівський національний природний парк "Цуманська пуща".

Тож про причини, що можуть дати подорожі:

1. Розвиток комунікабельності. Якщо ви по своїй натурі інтроверт, то самостійні подорожі зроблять вас «душею компанії». У кожній новій мандрівці вам знадобиться спілкуватися з іншими людьми на різні теми, від «як пройти кудись» до бронювання столиків у ресторанах.

2. Розвиток впевненості у собі. Ви хоч раз сумнівалися в собі? Якщо так, то постійні поїздки та подорожі буду розвивати у вас впевненість. Адже з кожною новою перепоною або випробуванням в подорожі ви отримуєте новий досвід і знайдете рішення проблем, що допоможе вам у майбутньому бути впевненіше в подібних ситуаціях, або при прийнятті будь-якого важливого рішення.

3. Розвиток порогу стресостійкості. Кожна нова помилка - це новий досвід, який ви будете використовувати в подальшому житті. Кожна людина робить помилки, але не кожна людина може понести цінний урок з цих помилок.

4. Будь-яка нова думка, яка у вас виникне в голові, буде легко доводитися до результату.

5. Розум і кмітливість. Якщо ви їздите відпочивати не тільки на пляж, а і подорожуєте по містах і країнах, то ви унікальна людина. Адже ви знаєте багато притч та історій з різних куточків землі, знаєте традиції та культуру різних мешканців землі, можете розповісти друзям про такі місця, про які вони й не чули ніколи. Досвід подорожей - це ваш досвід, його не можна отримати сидячи на дивані.

6. Подорожі навчать вас радіти кожній миті в житті, кожній новій перемозі над собою.     

Читайте також:

Цумань: згадали як закінчилася Друга світова для селища

Цумань: атовці та волонтери просять оздоровлення в «Проліску»

Сім причин, чому варто побувати в «Цуманській пущі»

Природозахисник зафіксував криваві сліди розправи над вовком в заказнику "Зубр"

У Цуманській пущі назвали 6 причин, щоб зірватися в похід

Цуманський лісник рятував червонокнижного птаха

Цумань: прокуратура виявила у виправній колонії понад 300 порушень

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024