Ківерці: відбувся Кубок району з волейболу пам’яті Олега Денисюка, що загинув в Афганстані

13 Лютого 2017, 15:20
2846

Володарями Кубку району стали Липненські волейболісти.

Напередодні 28-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану уже традиційно відбувся  Кубок району з волейболу, присвячений пам’яті нашого земляка, що поліг в афганській землі, Олега Денисюка. Про це повідомляє офіційний веб-сайт Ківерцівської райдержадміністрації.

Урочистості з нагоди спортивного заходу  проводились  в Ківерцівській Дитячо-юнацькій спортивній школі. Змагання розпочалося із звучання Гімну України та підняття Державного Прапору України.  Право підняти Прапор України надали представнику команди-чемпіона з волейболу 2016 року Анатолію Лебедюку та  кращому гравцеві Кубку  2016 року Олександру Снітюку.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять не тільки тих українців, які загинули у Республіці Афганістан та інших гарячих точках нашої планети, але  й всіх, хто віддав своє життя за краще майбутнє свого народу уже в наші дні – на Євромайдані та на Сході України. Від учасників спортивного заходу кошик квітів до пам’ятника воїнам-афганцям у міському парку поклали представники команди села Липне – призер Кубку минулого року Валерій Громик та Микола Шолотюк. Їхні батьки яких воювали в Афганістані.

У змаганнях взяли участь 10 команд району. Липне і Холоневичі представили  по дві команди. Кубок вдалося вибороти команді села Липне. Призерами стали холоневичівська команда № 1 та ківерцівські ветерани. Їх нагородили грамотами та кубками сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації, а також грамотами районної організації ветеранів Афганістану та грошовою винагородою.

Кращим гравцем визнали Сергія Якимова із Липного. Спортсмену вручили статуетку та волейбольний м’яч.

На турнірі присутні й владці міста та голова районної організації ветеранів Афганістану В’ячеслав Гордіюк. До слова, Ківерцівський міський голова  Володимир Жгутов, вручив ківерцівській молодіжній команді спортивну форму.

 









1

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024