Ківерці: вшанували воїнів-інтернаціоналістів

15 Лютого 2017, 16:00
1469

Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та  28-ї річниці виведення військ з Афганістану 14 лютого у райцентрі вшанували воїнів-інтернаціоналістів.

Воїнами-інтернаціоналістами з представниками влади району поклали квіти до підніжжя пам’ятника, що у міському парку та запалили скорботні лампадки. Про це повідомляє офіційний веб-сайт Ківерцівської райдержадміністрації.

Настоятель Свято-Покровського храму села Озеро, отець Михайло Журомський відслужив панахиду за загиблими земляками та воїнами-афганцями, які померли від ран і хвороб уже на своїй землі.

Захід продовжився у теплій атмосфері. Слова подяки присутнім воїнам-інтернаціоналістам висловили перший  заступник голови райдержадміністрації Юліан Таранчук, голова районної ради Григорій Недопад секретар міської ради Оксана Баранович та голова районної спілки ветеранів Афганістану В’ячеслав Гордіюк. Вони вручили воїнам-афганцям почесні грамоти районної ради та райдержадміністрації,  міської ради.

З концертними номерами перед присутніми виступили учасники художньої самодіяльності районного будинку культури імені Михайла Ковальова.





 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024