Ківерці: вшанують Небесну сотню

16 Лютого 2017, 19:00
1625

На засіданні організаційного комітету запланували тематичний захід і громадську ходу для вшанування героїв Небесної сотні.

Перший заступник голови райдержадміністрації Юліан Таранчук  16 лютого провів засідання організаційного комітету з питань організації в районі належного вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення подвигу Героїв Небесної Сотні. Про це повідомляє офіційний веб-сайт Ківерцівської райдержадміністрації.

Участь у засіданні взяли представники структурних підрозділів районної державної адміністрації, районної та міської ради, керівник районного будинку культури імені Михайла Ковальова.

В результаті запланували провести 20 лютого у районному будинку культури імені Михайла Ковальова тематичний захід “Уклонімось низько до землі тим, хто в серці буде жити вічно”. Захід розпочнеться о 15 годині.

Після завершення заходу відбудеться громадська хода від приміщення районного будинку культури до пам’ятника Героям Небесної Сотні, що на вулиці Незалежності, покладання квітів та лампадок. Біля пам’ятника відслужать панахиду.

У навчальних закладах проведуть тематичні уроки, виховні години, круглі столи та інші заходи для вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічненню пам'яті Героїв Небесної Сотні. У закладах культури району відбудуться культурно-мистецькі та інформаційно-просвітницькі заходи.

Учасників Революції Гідності, волонтерів, учасників АТО і жителів району запрошують взяти участь у заходах.  

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39