Ківерчани провели відеоконференцію з Тернополем

17 Лютого 2017, 14:00
1546 Джерело: https://www.facebook.com/npptsuman/?fref=ts

Під час відеотрансляції озвучили інноваційну пропозицію щодо обліку зубрів за допомогою дронів.

Учні 5 класу ЗОШ №4 та працівники Національного природного парку «Цуманська пуща» обмінялись досвідом з тернополянами. Про це повідомляє Ківерцівський НПП «Цуманська пуща» на своїй сторінці у Facebook.

Учні і працівники парку зібралися 16 лютого в приміщенні Ківерцівського районного центру еколого-натуралістичної творчості. Ініціаторами і ведучими заходу стали учасники гуртка "Робознавці" під керівництвом Ольги Підлатюк та Андрія Чубатого з міста Тернопіль.

П’ятеро працівників НПП «Цуманська пуща» стали зв’язуючою ланкою цих двох груп дітей. Загалом у зустрічі взяли участь 45 осіб.

Темою заняття стали зубри, способи їх обліку та сучасні технології для вирішення таких задач. Провідний фахівець з екоосвіти Юлія Семенюк  сказала вступне слово та показала презентацію про зубрів. Захід продовжили «Робознавці», які розповіли про життя зубрів та казку про цих тварин.

Найбільш важливими були дослідження гуртківців, які провели спеціально для нашого парку. Вони озвучили інноваційну пропозицію щодо обліку зубрів за допомогою дронів.

Також вони розповіли про конкурс "ROBOfirst - більше ніж роботи", в якому візьмуть участь у березні. У рамках цього фестивалю вони розпочали своє дослідження на тему "Пліч-о-пліч з тваринами".














 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024