Ківерці: в краєзнавчому музеї обговорили підготовку конференції про Ківерцівський район

17 Лютого 2017, 19:20
2443 Джерело: http://www.kivadm.gov.ua

Під час зустрічі ініціювали створення ілюстрованого каталогу усіх святинь Ківерцівського району.

У Ківерцівський краєзнавчий музей 16 лютого завітали настоятелі храмів УПЦ КП, аби обговорити питання підготовки конференції  «Минуле і сучасне Волині та Полісся. Ківерцівський район та Олика в історії України та Волині». Про це повідомляє офіційний веб-сайт Ківерцівської райдержадміністрації.

Зустріч відбулася в рамках проекту «Духовні святині краю».

Під час зустрічі сторони обговорили питання взаємодії та співпраці. Учасники заходу були одностайні в тому, що спільна історична спадщина має бути гідно представлена, аби стати вагомим аргументом для відкриття Ківерцівщини знову і знову. Розпочатий діалог буде продовжений, і ті питанння, які порушувалися, знайдуть свої рішення.

У зустрічі взяли участь помічник народного депутата Лариса Понєдєльник, депутат обласної ради Олександр Омельчук, голова Волинської обласної організації Українського товариства охорони пам’яток історії та культури Галина Марчук, заступник голови районної ради Тамара Чигрин, начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації Єлизавета Левчук і головний спеціаліст відділу з питань організаційної роботи, внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації Оксана Мирончук.

1


1





 

Коментарі
18 Лютого 2017, 04:53
На тапок фоткали ?
18 Лютого 2017, 22:12
Чому така паскудка якість світлин?
18 Лютого 2017, 22:16
Санька! Тапок був в шкарпетках, мабуть.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024