Ківерцівські рятувальники продемонстрували свої вміння

21 Лютого 2017, 12:35
1350 Джерело: http://solom.kievcity.gov.ua

У райцентрі провели навчання соціального захисту населення.

На території Комунального Закладу «Ківерцівське районне територіальне медичне об’єднання» міста Ківерці 20 лютого відбулися комплексні спеціально-об’єктові навчання з питань цивільного захисту. Про це повідомляє Ківерцівський РВ УДСНС.

Ці навчання провели спільно з Методистом обласного методичного кабінету Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Волинської області Ковальчуком С.О. 

Навчання мали на меті перевірити дії працівників КЗ «Ківерцівського районного територіального медичного об’єднання» на випадок надзвичайної ситуації, відпрацювати порядок проведення аварійно-рятувальних робіт та евакуація людей.

За задумом навчань, внаслідок виникнення пожежі в приймальному відділені «Ківерцівського районного територіального медичного об’єднання» поранили 1 особу із працівників відділення та провели евакуацію людей.

До місця навчань вже за декілька хвилин прибули чергова варта 6-ДПРЧ (Державна служба України з надзвичайних ситуацій), аварійна бригада служби газу, працівники поліції та працівники органів місцевої влади.

Спеціалізовані служби організували надання медичної допомоги потерпілому, гасіння пожежі в приймальному відділені, відключення газу та електропостачання будівлі від загальної мережі. Всього залучили 4 одиниці техніки та 18 співробітників служб екстреного реагування міста.









 

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024