Ківерці: розпочались змагання на честь майданівців

23 Лютого 2017, 11:20
1258 Джерело: http://www.kivadm.gov.ua

У райцентрі стартував чемпіонат з баскетболу, присвячений пам’яті Небесної сотні.

Чемпіонат району з баскетболу вперше  започаткували у 2015 році під час відзначення  першої річниці розстрілу Героїв Майдану. Про це інформує офіційний веб-сайт Ківерцівської райдержадміністрації.

Відтак, виникла ідея присвятити ці змагання на честь усіх Героїв Небесної Сотні. В цьому році вже втретє стартував  чемпіонат.

Перший тур відбувся 18 лютого у Ківерцівській дитячо-юнацькій спортивній школі. У змаганні взяли участь 5 команд: дві команди із Жидичина, а також Ківерців, Прилуцька, Цумані. Чемпіонат триватиме  до 25 березня.

Під час офіційної частини під звуки Гімну України представники команди-переможця сезону 2016 року із Жидичина підняли Прапор України. Присутні  вшанували хвилиною мовчання пам’ять тих, що загинули під час Революції Гідності, а також  на Сході України, та поклали квіти до пам’ятника Героям Небесної Сотні.  

Учасників змагань привітали та побажали щасливого старту перший заступник голови райдержадміністрації Юліян Таранчук, заступник керівника виконавчого апарату районної ради Анатолій Пушкін, перший заступник Ківерцівського міського голови Ольга Поліщук. Батько  загиблого  Василя Мойсея Михайло Мойсей поділився спогадами про свого сина, який також любив спорт,  гартував своє тіло і душу.







 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024