У Цумані стартували екстримальні змагання

25 Лютого 2017, 19:30
1626 Джерело: http://dobrovolec.org.ua/about/polozhennya/

Екстремальний змаг «Стежками героїв "Доброволець"  зібрав небайдужих до цуманських лісів.

Історія «Добровольця» бере початок з 2005 року. Звідтоді і аж до подій на Майдані 2014 року, коли змагання не відбулося через буремні події, вони проходили на Рівненщині. У 2015 році змагання знову відновились у Рівненській області. А вже з 2016 року змаг почали проводити у цуманських лісах Ківерцівського району.

Головним організатором заходу є молодіжна громадська організація «Національний Альянс».

Суть туристичних перегонів полягає у тому, щоб за контрольний час набрати найбільшу кількість балів за пройдені контрольні пункти. Цьогоріч призовий фонд склав 45 000 гривень.

На початку урочистостей голова оргкомітету Павло Данильчук привітав усіх присутніх і попросив приєднатися до спільної молитви і заспівати Гімн України. Опісля слово передали Цуманському селищному голові, учаснику бойових дій на сході України, який допомагає змаганню Анатолію Дорошуку. Він побажав усім перемоги, успіхів і побачити красу цуманського лісу та місцевих історичних місць.

Свою думку про змагання висловив ще один з організаторів, керівник «Національного Альянсу» Богдан Бальбуза.

«Окрім спортивно-туристичного гарту, де ви гартуєте своє тіло звертайте увагу на гартування духу і пам’ятайте те, що було», - зазначив Богдан Бальбуза.

Офіційним партнером заходу є Ківерцівський національний природний парк "Цуманська пуща". Його директор Ігор Квач побажав учасникам винести найкращі враження від цих місць.

Опісля учасникам ще раз наголосили на основних правилах змагання і почали реєстрацію.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024