Поліція шукає ківерцівських інспекторів-хабарників

08 Березня 2017, 11:57
1602

Поліціянти встановили ще два випадки отримання взятки ківерцівськими інспекторами.

Про те, що наразі встановили ще два епізоди вимагання коштів від водіїв цими поліціянтами, у коментарі виданню «Волинь24» розповів начальник управління внутрішньої безпеки у Волинській області ДВБ Національної поліції України Леонід Матвейцев, - пише Волинь 24.

Нагадаємо, поліціянти зловили на отриманні хабара інспекторів з дорожнього нагляду волинської поліції під час служби у Ківерцівського районі.

«Працівники відділу безпеки дорожнього руху виконують схожі функції, як патрульні в Луцьку, але – на дорогах області. Дані особи працювали в різних районах: Ківерцівському, Маневицькому, Володимир-Волинському, Горохівському. Нам важливо встановити всі епізоди отримання неправомірної вигоди цими працівниками. Тому просимо водіїв: якщо їм відомі такі факти – повідомте чи в управління внутрішньої безпеки, чи в прокуратуру», – повідомив Леонід Матвейцев.

За його словами, працівники управління внутрішньої безпеки уже встановили ще два епізоди отримання грошей від водіїв затриманими інспекторами.

«Від коментарів дані особи відмовилися, сказали, що все вирішуватиметься в судовому порядку», – зазначив правоохоронець.

Як повідомив начальник управління внутрішньої безпеки, двоє із трьох хабарників не пройшли переатестацію, проте були поновлені на посадах через суд.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024