Тростянецького сільського голову звинуватили у побитті жінки

12 Березня 2017, 17:08
5428

«Це чмо взяло її за голову і вдарило об стіну!!!», - потерпіла.

Сільського голову Тростянця Олександра Ковальчука звинуватили у побитті жінки. Про це написала на своїй сторінці у Facebook Юлія Лізова, проте пізніше користувачка видалила цей пост.

Прикрий інцидент трапився в барі «Хутір», що у селі Липини. У барі відпочивала компанія молодих жінок. До вже згаданої дівчини став чіплятися чоловік. Коли та не відповіла на його фліртування, він вдарив її подругу.

Нижче подаємо допис без змін:

«Пішли ми, значить, сьогодні з дівчатами в «мєсний» бар посидіти, потрандіти... Посиліли... зібрались культурно йти додому (нас забирав подруги чоловік). І ось я вирішила сходити на дорожку в туалет... зустріла по-дорозі цього «мужчину». Він щось там «мурчав», я не звернула увагу, відмахнулась і пішла... Аж чую... під дверима гуркіт. Хтось рветься в туалет... Вибігаю і бачу, що моя подруга плаче!

Це чмо взяло її за голову і вдарило об стіну!!! Воно так рвалось до мене в туалет. Не знаю, що воно там хотіло побачити... Ми з дівчатами відразу побігли до нього, хотіли його «набити». Але ж ви розумієте, нас 5 (і ми дівчата), а їх... ну десь 10! Погиркались, подруга далі плаче... Це «унікальне Боже створіння» ще й матюкається! Відітєлі, він хотів піти зі мною в туалет (що він там мав робити не відомо)...

Короче, друзі то його просили пробачення, а от він і не думав! Отож, хочу зробити відомим «красавчика»! Бидло, яке піднімає на жінок руку!!!»


 

 

 

Коментарі
13 Березня 2017, 22:50
Так це не перши такий інцедент на день сила в селі тростянець 2016 року також побив 2 дівчат.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром