Жидичин: припинив курсувати маршрут Луцьк-Кульчин (№3)

16 Березня 2017, 07:00
2462 Джерело: http://www.gromada.gov.ua/2017/03/14/do-uvagi-zhiteliv-gromadi-2/

У селі Жидичин рейс маршруту Луцьк-Кульчин (№3) з 14 березня припинив своє функціонування.

Як повідомив перевізник, у зв’язку з малою кількістю пасажирів функціонування даного маршруту не є вигідним, - інформує офіційний сайт Жидичинської сільської ради.

Коштів не вистачає навіть на заправку автобуса. Тому перевізник відмовився обслуговувати даний маршрут.

Водночас, сільська рада запевняє, що зі свого боку зробила все можливе, аби забезпечити нормальне функціонування всіх рейсів, проте змушувати перевізника обслуговувати нерентабельний рейс не може.

Коментарі
17 Березня 2017, 23:06
Звичайно не вигідно, пустили зразу через 10 хв після попереднього рейсу. Людей про графік не повідомили. Вечірні рейси не робив. А люди й не знали чи розраховувати на її чи ні.<br/>Ганьба сільській раді і голові, яка ні.... не робить. Маршруток по годині не має, останні рейси не роблять. А у вихвдні дні після 17;00 не має жодного рейсу. <br/>&quot;Водночас, сільська рада запевняє, що зі свого боку зробила все можливе&quot; - БРЕХНЯ, сіьська рада бездіяльна.<br/>Не вигідні маршрути ? Ціна за проїзд зросла, хоча по місту не змінилася, а люди не можуть влізти в маршрутки ті що їздять. Сервісу ніякого, безпека ніяка, порушення правил і норм. Маршрутка зранку і в вечері, як консервна банка. В одної маршрутки від такої кількості люду не витримало в заді дно і відвалилося.<br/>Не має навіть сполучення з районним центром.<br/>Ось така чудова влада і хвальковита голова.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром