Відомо склад комісії, яка розслідуватиме справу п’яного ківерцівського поліціянта

16 Березня 2017, 14:24
1997

Комісію з розслідування дій горе-водія очолить Сергій Козак.

Таке рішення ухвалили відповідно до наказу начальника ГУНП у Волинській області, генерала поліції третього рангу Петра Шпиги від 13 березня, - інформує прес-служба поліції Волині.

Згідно з наказом призначили та проводять службове розслідування за фактом неправомірних дій співробітників Ківерцівського відділу поліції. Начальника сектору реагування патрульної поліції та дільничного офіцера поліції сектору превенції Ківерцівського ВП відсторонили від виконання службових обов’язків.

Комісію очолив заступник начальника ГУНП в області Сергій Козак із заступником  т.в.о. начальника управління кадрового забезпечення ГУНП в області Олександром Вініченком;

До комісії увійшли:

- начальник управління превентивної діяльності ГУНП в області Володимир Солоненко;

- начальник відділу організації діяльності груп реагування управління превентивної діяльності ГУНП в області Сергій Грицюк;

- старший інспектор відділу інспекції з особового складу управління кадрового забезпечення ГУНП в області Володимир Антонюк;

До складу комісії також увійшов представник управління внутрішньої безпеки Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Нагадаємо, що в суботу, 11 березня, начальник сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського відділу поліції, в неробочий час, керував автомобілем «Mitsubishi» в стані алкогольного сп’яніння. У його автомобілі знаходився ще один співробітник – дільничний офіцер поліції.

На вимогу поліціянтів управління патрульної поліції зупинитися правоохоронець не відреагував, натомість, почав утікати. Внаслідок переслідування правопорушник пошкодив службовий автомобіль патрульних «Toyota Prius».

П’яного поліцянта з погонею наздогнали у Ківерцях. Опісля серед ЗМІ стало відомо, що горе-водія звільнять, а згодом цю інформацію офіційно підтвердив речник волинської поліції Віктор ГомольПізніше показали відео погоні, а волинські самооборонівці оприлюднили вимоги щодо цієї ситуації до високопосадовців. На противагу волинським самооборонівцям, ківерцівські активісти заступилися за поліціянта Юрія Столярчука.

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024