Будинку на балансі нема, а кому сплачують квартплату невідомо

17 Березня 2017, 21:52
2298 Джерело: https://www.facebook.com/profile.php?id=100005829222851&fref=ts

Ківерцівські депутати  демонтували таблички з комуністичними найменуваннями.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook депутат Ківерцівської районної ради від ВО «Свобода» Анатолій Король.

Нагадаємо, що ще 5 березня користувач Facebook Анатолій Романюк виклав у мережу  фото будинку з двома табличками, назви яких мають комуністичний зміст - Леніна і 50-річчя жовтня.

Ці таблички на багатоквартирному будинку за вулицею Луцька 10 а не тільки вводили в оману громадян, але й порушували Закон України в частині пропаганди комуністичного режиму.

Тож, Анатолій Король разом зі своїм колегою, теж депутатом Ківерцівської райради від ВО «Свобода» Анатолієм Пушкіним, демонтували ці таблички. Як стало зрозуміло депутатам після розмови з жителями цього будинку, це не єдина проблема. Усі інші питання свободівці виклали у зверненні та подали на розгляд міському голові Володимиру Жгутову.


 

Анатолій Пушкін у коментарі виданню Район.Ківерці розповів, що в жахливому стані перебувають вигрібні ями будинку, стічні води просто плавають. Коли він з Анатолієм Королем звернулися до керівника Ківерцівського ВУЖКГ Богдана Крупника то він відповів, шо цей будинок не перебуває на балансі у структури. Відтак, вони звернулися до заступниці міського голови Ольги Поліщук. Та, у свою чергу, відповіла, що на їх балансі цей будинок також не перебуває.

«Жителі цього будинку сплачують квартплату за комунальні послуги, тож не зрозуміло куди йдуть гроші. Ми написали звернення, щоб розглянули на якій підставі з людей стягують податки», - зауважив Анатолій Пушкін.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024