Озеро: ініціативні чоловіки поприбирали біля озера

19 Березня 2017, 22:30
6511

Озерські активісти 18 березня влаштували суботник.

З настанням весни, коли зійшов сніг, особливо помітними стали сліди людської неохайності. Багато сміття викидають і зараз. Прикро таке бачити, бо влітку сюди приїздять не тільки з Ківерцівського району, а й з усієї Волині.


 

Не зважаючи на це, знаходяться люди, яких по-справжньому турбує доля рідного села та його природи. Цієї суботи багато небайдужих, не чекаючи на допомогу владців, зібралося, аби навести лад довкола прибережної смуги водойми.

Акцію підтримали Сергій Міщук, Сергій Федорчук, Володимир Демчук та багато інших. Приємно і те, що до прибирання долучались цілими сімейними династіями. Так, Валерій Міщук прийшов із сином Віталієм та маленьким внуком Максимом, а Василь Бондар з синами Вадимом і Сергієм.

«Ми зробили це, тому що вже набрид увесь цей безлад», - розповідає один з учасників суботника.


 

Як розповіли організатори, до них долучались і деякі ківерчани, але оскільки не могли зробити це в суботу, то прибирали раніше.

Такі активні громадяни не просто роблять добру справу, а й дають іншим позитивний приклад. За розповідями учасників, один чоловік побачив, що вони роблять і сам взявся до прибирання.

Район.Ківерці вітає із вдалим цьогорічним стартом і бажає успіхів у подальших громадських роботах.






Наймолодший учасник суботника Максим Міщук
Наймолодший учасник суботника Максим Міщук








Антоніна АНДРІЙЧУК
 

 

Коментарі
20 Березня 2017, 17:28
Такий суботник там щороку!
20 Березня 2017, 17:30
Луцьке бидлоття їде і с*р*е , а селяни прибирають. Вже давно треба було встановити плату для приїзджих, хай символічну, але щоб виставчило заплатити за вивіз сміття,я кого там після вихідних горами лежить. А прибирають люди, які живуть поряд, бо не можуть дивитися та той бедлам, який лишають по собі міські мажорікі на крутих автівках.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024