Житель Олики написав унікальну книгу «Епоха сучасної людини»

28 Березня 2017, 23:40
1868 Джерело: https://issuu.com/grigogiym/docs/the_era_of_modern_humans

У книзі оличанин виклав новий світогляд майбутнього, бачення відбувань покарань без тюрем, знайшов джерело гігантських коштів на соціальні проекти та показав ряд цікавих поглядів, які вас здивують.

Книга жителя села Олика Григорія Макаревича «Епоха сучасної людини» ISSN-978-966-361-715-2, 160 сторінок, викладена в Інтернеті за адресою http://grygoriy.wixsite.com/new-era-en, - пишуть Хроніки Любарта.

Як розповідає автор праці, він пропонує шлях вирішення проблем, які постають перед людьми.

Ось деякі з них:

Біологічна еволюція людини закінчилась і далі не може проходити. Еволюція проходить дещо інакше, ніж відкрив Чарльз Дарвін.

Причини того, чому західна цивілізація ніколи не зможе подолати тероризм. Шлях подолання тероризму і злочинності. Абсолютно нова система відбування покарань без тюрем. Причини боротьби мусульманської цивілізації з західним світом.

Знайдено глибокий резерв, де можна знайти колосальні мільярди грошей, які зараз ідуть на кримінал і корупцію, але які можна використати на виховання дітей, будівництво житла, як стартовий капітал для початкового бізнесу, на рекультивацію земель, для допомоги бідним країнам. Ліквідація глибокої прірви між багатими і бідними без насилля і конфіскації. Щоб знищити великий розрив між багатими і бідними необхідно всього-на-всього врахувати монопольний показник умов кожної роботи або прибутку.

Змальована нова картина психологічної будови людини. Пояснення самогубств, як психічної хвороби, якої сама особа не може позбутися. Шляхи запобігання даного явища. Виявилось, що часом можна обманювати! Наукове пояснення явища гіпнозу. Захист від гіпнозу. Дивні сторони формування совісті. Причини подружніх зрад. Наукові основи лікування наркоманії.

Відкриття розуму неживої матерії. Єдина релігія, яка зовсім не відступилася від науки.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024