Голова Ківерцівської райради може стати заступником луцького міського голови

04 Квітня 2017, 21:59
1995

Григорій Недопад обіцяє негайно вирішувати нагальні проблеми, а про нові підходи говорити не готовий.

Кадрові зміни, розширення меж Луцька, використання досвіду провідних українських міст та тотальний контроль за міськими підприємствами – основні завдання, які ставлять перед собою майбутні заступники міського голови, - інформує Район.Луцьк.

Виконувач обов’язків міського голови Ігор Поліщук запропонував нових кандидатів на посади замів у зв’язку зі звільненням чотирьох заступників мера

Заради посади першого заступника Луцького міського голови Григорій Недопад готовий піти з посту голови Ківерцівської районної ради, якою мав би керувати ще найближчі три роки. Посадовець стверджує – у разі переобрання Луцького міського голови, втратити роботу в луцькій мерії не боїться. Оскільки у політику очільник райради прийшов з бізнесу, то завжди матиме куди повернутися.

Кандидат зазначає – говорити про нові підходи у роботі поки не готовий, адже спочатку має намір ознайомитися з усіма питаннями та проблемами, якими до нього займався Тарас Яковлев. Має надію, що в цьому йому допоможе депутатський корпус та керівники комунальних підприємств.

Однак зауважує – нагальні проблеми, як от відсутність гарячої води, державна заборгованість по виплаті субсидій та інші будуть вирішуватися негайно та жорстко – напряму через Київ.

«Виїжджати відразу на Київ та давати запитання в лоб – чому так відбувається і чому так сталося», – заявив кандидат на посаду.

Григорій Недопад також переконаний, що Луцьк уже починає задихатися, тому повинен продовжувати політику щодо приєднання нових територій. Він сподівається, що у перспективі місто виросте у 2,5 – 3 рази та на другому етапі децентралізації залишиться обласним центром, обігнавши у цьому питанні місто Рівне.

Сам Ігор Поліщук зазначив, що від першого заступника вимагатиме контролю за тим, як відбуваються ремонти доріг, прибудинкових територій, чи дотримуються ремонтники гарантійних термінів та чи раціонально розподіляються кошти міста.

Натомість сам Недопад наголошує – роботу розпочне тільки після детального вивчення проблем міста:

«Я не та людина, яка почне махати шаблею і відразу щось робити. Спочатку треба вивчити ці питання», – заявив кандидат.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024