Ківерцівська команда пройшла до першої ліги, а прилуцька – до елітного етапу чемпіонату дворового футболу

11 Квітня 2017, 22:00
1291 Джерело: https://www.volynnews.com/news/sport/na-volyni-startuvav-sezon-dvorovoho-futbolu/

За підсумками відбіркових ігор, які відбулися на майданчику райцентру ківерцівські спортсмени позмагаються у лізі чемпіонату з дворового футболу «DF Футзал-2017».

Про це повідомляють ІА Волинські Новини.

Регулярний чемпіонат з дворового футболу «DF Футзал -2017» стартував 8-9 квітня. До участі у лізі зголосилися команди із багатьох куточків Волинської області.

Жереб розділив команди на групи по 4 команди. За підсумками відбіркових ігор, які відбулися на майданчику у Ківерцях, перші два колективи з кожної групи потрапили до елітного раунду турніру. Команди, які вибороли третє та четверте місця, поборються у першій лізі. Зазначимо, що такий формат змагань надає можливість більшій кількості команд поборотися за призові місця та отримати подарунки від партнерів Асоціації.




 

Отож, до елітного етапу ліги «DF Футзал -2017» потрапили – ФК «Оконськ» (Маневицький район), ДФК «Альянс» (місто Рожище), «Шігірюм» (село Прилуцьке), «Ракета-05» (м. Луцьк), «Сахарадо» (місто Луцьк), FC «Old School» (місто Ковель), «ВелМакс» (місто Луцьк) та «Козаки» (місто Ковель).



 

У Першій лізі чемпіонату змагатимуться: ФК «Легіон» (мітос Луцьк), «WestNet» (місто Луцьк), ФК «Спарта» (місто Ківерці), «Темп-40» (місто Луцьк), «Yang Boys» (місто Луцьк), «Мегаполіс» (місто Луцьк), «Каприз» (місто Луцьк) та ФК «Зелене» (селище міського типу Торчин).

Поєдинки у цих лігах розпочнуться 22-23 квітня.

Фото - Миколи Мартинюка:














 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024