Перенесли суд над ківерцівськими депутатами

21 Квітня 2017, 22:35
1613 Джерело: http://volga.lutsk.ua/view/16119/

На судовому засіданні у справі «Сім’ї Третяків» поміняли прокурора.

Судове засідання у справі «Сім’ї Третяк» мало відбутись 21 квітня. Про це повідомляє Волинська Газета.

Воно пов’язане з корупційними махінаціями, проте його знову перенесли. Причиною стала зміна прокурора, який попросив час на ознайомлення з матеріалами даного кримінального провадження.

Нагадаємо, що 18 січня минулого року співробітники Служби безпеки України спільно з Національною поліцією та прокуратурою спіймали на хабарі підсудного – заступника голови Ківерцівської райдержадміністрації Сергія Третяка.

Посадовцю оголосили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Крім того, в ході досудового розслідування з’ясувалося, що до махінацій причетна і його дружина – депутат Ківерцівської райради від «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Тетяна Третяк. Жінці оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 5 статті 27 (Види співучасників), частиною 3 статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального Кодексу України.

Коли буде фінішна пряма цієї справи – незрозуміло. Наступне засідання має відбутись 10 травня.

Також читайте:

У справі ківерцівських депутатів скоро поставлять крапку

Нові деталі справи ківерцівської «сім’ї Третяків»

Триває суд над ківерцівськими чиновниками

Відомі подробиці судового процесу на «сім’єю Третяків» з Ківерців

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024