У ківерцівській гімназії школярам розповіли як запобігти надзвичайним ситуаціям

29 Квітня 2017, 16:23
3795

Ківерцівські рятувальники продемонстрували дітям можливості свого обладнання.

Працівники Ківерцівського РВ Управління ДСНС України у Волинській області та особовий склад ДПРЧ-6 28 квітня завітали у НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів Ківерцівську районну гімназію в рамках проведення акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти!» Про це повідомив Ківерцівський РВ УДСНС.

Рятувальники розповіли школярам про причини пожеж і надзвичайні події в області цього року, нагадали основні правила поведінки для запобігання біді та порядок дій під час різного роду надзвичайних ситуацій.

Під час заходу працівники ДСНС продемонстрували дітям можливості пожежної техніки та спеціального обладнання, яке знаходиться на озброєнні ДПРЧ-6. Школярі із захопленням допомагали рятувальникам керувати водяними струменями під час показового виступу.

Загалом у цьому заході взяли участь понад 180 учнів та 15 учителів Ківерцівської районної гімназії.

















 

Коментарі
30 Квітня 2017, 18:18
Чому у цій статті не згадано про ГО "ТИВЕР"? Подивіться уважно на фото, на них чітко видно, що показові виступи проводять члени ГО "ТИВЕР" під керівництвом Юрія Тананайського... Не пишіть, якщо не впевнені в інформації....
30 Квітня 2017, 23:21
<p>Дякую за зауваження ! Але у матеріалі чітко вказано посилання на Ківерцівський РВ УДСНС, тобто цю інформацію нам надали ківерцівські рятувальники. Тим не менше, ми намагаємось вчасно висвітлювати події і новини "Тивера". Якщо ви маєте, що додати або бажаєте висвітлити якусь новину стосвно організації, ви можете її надіслати, просто натиснувши на кнопку "Додати новину" у верхньому кутку сайту.</p>
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024