Інтрига розкрита: відомий переможець Кубку Федерації Ківерцівського району

03 Травня 2017, 22:40
2294 Джерело: http://ffkivertci.blogspot.com/2017/05/1-2017.html#more

Кубок здобула команда ківерцівського «Колосу».

Фінал Кубку Федерації Ківерцівського району відбувся 1 травня. Про це повідомляє Федерація футболу Ківерцівського району.

Цього матчу чекали усі, адже протистояння Олики та Ківерець завжди знаменує цікавий матч для глядачів. Й цього разу не обійшлося без інтриги.

Оличани до гри підготувалися як ніколи: на розминці їх було аж двадцять три. До того ж, вони  підсилилися за рахунок досвідчених та знаних гравців нашої області. Їхню самовіддачу та бажання перемогти глядачі оцінили з перших хвилин матчу, адже Колосу рідко вдавалося виходити зі своєї половини поля.

В результаті, рахунок був 0:2 на користь гостей. Аж на 45 хв колосівець Орест Оришкевич забив, як-то кажуть, гол у роздягальню, чим довів, що це ще не кінець.

Другий тайм розпочався зі взяття воріт Колоса. Оличанин Сергій Подгуска закріпив перевагу своєї команди. Здавалося при рахунку 1:3 ім'я переможця вже відоме. Та ківерцівський капітан Олександр Ващук після подачі зі штрафного, головою перевів м'яч у дальній кут воріт суперника.

Нічию ж ківерчанам подарував майстер спорту, футзаліст Сергій Піддубний

До останніх хвилин матчу глядачі чекали на серію пенальті.  Це було б логічним завершенням супер матчу, якби не влучний удар Юрія Чепури, який став героєм ківерцівської команди. У підсумку - 4:3 на користь Колоса, який втретє поспіль стає Володарем Кубку Федерації футболу Ківерцівського району.

Район.Ківерці вітає переможців та їх суперників і бажає подальших насичених результативних матчів.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024