Обрали сільську голову Холоневич

05 Травня 2017, 17:08
2882

На виборчих перегонах перемогла Світлана Піддубна.

Про це Район.Ківерці стало відомо із власних джерел.   

Із невеликим відривом друге місце на позачергових виборах зайняла Ніна Третяк. Трійку лідерів замикає Юлія Яворська. Останнє, четверте місце посіла Марія Лебедюк.

До слова, до Холоневичівської сільської ради входять два села: Холоневичі і Знамирівка.

У Холоневичах явка на виборах завжди була висока. Не менш активно люди голосували і цього разу.

Нагадаємо, що попереднім сільським головою був Федір Третяк, який помер минулого року.

Цікавою родзинкою, яка відрізняє ці вибори від попередніх є те, що у минулих перегонах брали участь три чоловіки і жодної представниці прекрасної статі, цього ж року навпаки – всі 3 жінки. До того ж, якщо попередні вибори пройшли зі справжнім «накалом пристрастей», то цьогоріч агітація і сам виборчий процес пройшли більш спокійно. Також не виявили ніяких явних порушень виборчої кампанії.

Переможниця йшла на вибори за підтримки партії «Батьківщина», про що повідомлялося на сторінці у Facebook ВО «Батьківщина» Волинь.

«...У нашому селі прекрасна футбольна команда. Хлопці самі зорганізувалися, тренуються, впорядкували стадіон у Холоневичах, поставили ворота, лавки для вболівальників...

...Хочеться підтримати нашу футбольну команду. Адже хлопці самостійно популяризують спорт, їздять на змагання та навіть виграють у матчах...», - написала Світлана Піддубна у своїй передвиборчій програмі на сторінці Vk «ФК «Холоневичі»».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024