Олика: атовці презентували книгу про героїв бойових дій на Сході України

10 Травня 2017, 22:50
1735 Джерело: https://vk.com/newsolyka?z=photo-134135176_456239077/wall-134135176_103

Під час зустрічі розповіли про справжніх українських захисників

В приміщенні Олицької бібліотеки для дорослих 7 травня представили бібліографічний довідник «Хай знову запахнуть житами поля. А в нас запанує хай мир». Про це повідомляє спільнота у Vk «Олицький інформаційний вісник».

Книгу презентували учасники антитерористичної операції, яких запросили до бібліотеки. 

Ведучі заходу Гордійчук Л.Д. та Булакевич М.С. ознайомили присутніх з розповідями про справжніх героїв. Тих, хто ще вчора жив мирним життям, ходив на роботу, ростив дітей, планував своє майбутнє. Вони різні за віком, професією, з різних куточків нашого Ківерцівського району. У кожного з героїв цієї книги своя життєва історія. 


 

В цій книзі є історії про героїв, які поклали на жертовний вівтар війни своє життя. Але залишилася пам'ять. Пам'ять про тих, хто вже ніколи не переступить поріг рідної домівки і не обійме кохану та дітей, житиме вічно. Їх пам'ять присутні вшанували хвилиною мовчання. 


 

Не приховуючи хвилювання, зі словами подяки до односельців – воїнів АТО, звернулася селищна голова Олена Кашевська, яка висловила бійцям глибоку вдячність за мужність і відвагу та побажала здоров’я та мирного неба над головою. 

Зустріч пройшла в теплій, невимушеній атмосфері, яку створили працівники Олицького будинку культури Оксана та Василь Попко. 


 

«Це видання – данина пам’яті, патріотизму та мужності наших земляків. Ви – гордість нашої держави. Вами пишається вся Україна і наша синьоока Волинь. Слава Україні! Слава її героям – захисникам!», – йдеться у дописі.





Також читайте:

Озеро: презентували бібліографічний довідник

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром