У Кульчині вшанували загиблого під Волновахою жителя Ківерцівщини

23 Травня 2017, 23:07
1863

Герой похований на кладовищі Кульчина.

Про це повідомляє Ківерцівська райдержадміністрація.

Три роки минуло 22 травня з часу трагедії під Волновахою, де загинуло 18 українських захисників, серед них  – волиняни.ківерчанин Володимир Зарадюк.

Володимира призвали до лав Збройних Сил України за мобілізацією в першій хвилі, служив у 51-й механізованій бригаді. Разом із підрозділом у травні 2014 року він знаходився на бойовій позиції біля міста Волноваха. Уранці між 4 та 6 годинами 22 травня 2014 року блок-пост української армії атаковали проросійські сепаратисти ДНР, які під'їхали до наших позицій під виглядом інкасаторських машин, та почали несподіваний масований обстріл із вогнепальної зброї.


 

В результаті обстрілу здетонував боєкомплект однієї із бойових машин, що призвело до збільшення людських втрат внаслідок вибуху.  У цьому бою Володимир Зарадюк загинув разом із 17 своїми бойовими побратимами.

Удома у загиблого воїна залишились батьки ( нині – лише батько), у яких він був єдиним сином. Похований Володимир Зарадюк на кладовищі у рідному селі Кульчин.

Володимира, голова районної державної адміністрації Валерій Ткачук, спільно із військовим комісаром районного військового комісаріату, підполковником Дмитром Ковальовим, першим заступником голови райдержадміністрації Юліаном Таранчуком та Жидичинським сільським головою Юлією Дащук, поклали квіти до пам’ятника солдату на сільському цвинтарі та вшанували його пам’ять хвилиною мовчання.


 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром