У Кульчинській бібліотеці вчилися краєзнавчій майстерності

25 Травня 2017, 17:59
2041

Учні ківерцівської школи № 4 завітали у музейну кімнату сільської бібліотеки.

У бібліотеці села Кульчин 23 травня відбулося друге заняття школи професійної майстерності з питань краєзнавчої роботи. Про це повідомляє Ківерцівська райдержадміністрація.

Чергова група слухачів ознайомилася з роботою бібліотеки та оглянули музейну кімнату гончарства у бібліотеці. Також слухачі отримали консультації підготовлені працівниками Ківерцівської центральної районної бібліотеки та районної дитячої бібліотеки.

Присутні поринули у бібліоподорож за книгою «Село Кульчин. Передзвін віків. Переплетення доль», яку провели співавтори книги місцевий краєзнавець Іраїда Майданець та завідуюча бібліотекою-філією Л. Антонюк.

Пані Іраїда поділилася з бібліотекарями досвідом пошуку матеріалів краєзнавчої тематики в архівних фондах та мережі Інтернет.


 

Слухачі школи під час заняття поповнили багаж своїх знань, отримали цікаву інформацію та нові враження. Все це вони застосують в подальшій практичній роботі.

Бібліотечні працівники, як ніхто інший, розуміють, що лише об’єднавши зусилля краєзнавців та бібліотекарів можна створити літописи своїх населених пунктів та відродженні історичної пам’яті українського народу.

Цього ж дня на екскурсію в музейну кімнату бібліотеки села Кульчин завітали учні ківерцівської ЗОШ І-ІІІ ступені №4.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024