Кверцівські дітлахи рахували вік дубів, простежили сліди кабанів та зацікавились мурашниками

31 Травня 2017, 18:02
1969

Працівники «Цуманської пущі» влаштували вісьмом дітям з Ківерців та прилеглих сіл екскурсію по урочищу «Звірів».

Екскурсію 30 травня провели працівники Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща» Ігор Квач, Юлія Грицюк, Максим Рудік та Станіслав Шевчук, - йдеться на сторінці Ківерцівський національний природний парк «Цуманська пуща» у Facebook.

Діти із захопленням проходили екостежкою, слухали розповіді про природу Цуманської пущі. Вони зупинялися біля кожного стенду, читали інформацію та ставили запитання. Але найбільше дітей цікавили об’єкти лісу – вікові дуби, периметр яких діти вимірювали рулеткою та визначали їх вік; сліди життєдіяльності кабанів, підриті ними пеньки; мурашники, трави та квіти, озера та тварини, які в них живуть. Вони очікували побачити зубрів, оленів, козуль, але їх поблизу не було, проте було багато їх свіжих слідів.

Із захопленням учні оглядали вежі для спостережень, підкормочні площадки із солонцями, годівницями. Загалом пройшли понад 4 кілометри та оновили базу знань про навколишнє природне середовище, завдяки почутій лекції, побаченому в лісі і перевіреному на власному досвіді.


























 

 
Коментарі
04 Червня 2017, 21:12
Я владик павлю я на ціх фото графіях в білій фудболці чорне волосся мені дуже сподобалось там ставте лайк верх і читайте
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром