Ківерчани перемогли на спортивних змаганнях у Польщі

01 Червня 2017, 18:36
2865

Україна цьогоріч вперше дебютувала на змаганні, відіславши дев'ятьох ківерцівських спортсменів.

Ківерцівська делегація, в рамках Програми транскордонного співробітництва з Люблінським воєводством Республіки Польща 30-31 травня відвідала місто Красностав, де взяла участь у змаганнях з легкоатлетичного кросу «Євробіг - 2017». Про це повідомили у прес-службі Ківерцівської районної державної адміністрації.

Ці змагання стали традиційними у Польщі, аже проводяться уже 14 рік поспіль. Цьогоріч, серед понад чотирьохсот учасників, вперше участь у них взяли українці, ківерчани.


 

Команду Ківерцівського району представляли 9 теперішніх і колишніх вихованців дитячо-юнацької спортивної школи, серед яких неодноразові чемпіони України та учасники чемпіонату Європи – Дмитро Долинчук та Володимир Хоменко.

Приємно відзначити, що більшість учасників ківерцівської команди посіли призові місця. Так, у віковій категорії 2002-2003 року народження на дистанції 1000 метрів серед юнаків І місце здобув Дмитро Мельник,  серед дівчат у цій же категорії  ІІ місце Діана Куцик, ІІІ місце Юлія Лавренюк. У віковій категорії 1996-1999 року народження на дистанції 1800 метрів серед чоловіків І місце зайняв Володимир Хоменко, ІІ місцеДмитро Гученко. У цій же віковій категорії серед дівчат ІІІ місце здобула Оксана Більчак.

У віковій категорії 1995 року народження і старші на дистанції 5000 метрів серед чоловіків район представляв Дмитро Долинчук, який з великим відривом від суперників, здобув переконливу перемогу та викликав захоплення у присутніх.   


 

Усіх переможців та призерів змагань нагородили дипломами, медалями та цінними подарунками. Відмітимо, що з метою залучення спортсменів до участі у змаганнях, наші сусіди-поляки нагороджують усіх учасників змагань, які зайняли перші-десяті місця.

Поїздка до міста Красностав та участь у змаганнях принесли масу позитивних емоцій її учасникам та підтвердили високий рівень підготовки українських спортсменів.


 

Спортсменів супроводжували начальник управління інвестицій,  інфраструктури та агропромислового розвитку райдержадміністрації Ірина Куцик, завідувач сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації Марія Хазанюк, радник голови районної ради з питань соціально-економічного розвитку та інвестицій Яна Церкевич та директор Ківерцівської дитячо-юнацької спортивної школи Олександр Левчук.

На завершення зустрічі польська сторона запропонувала організувати спільний відпочинок, поєднаний з тренуваннями, польських та ківерцівських спортсменів за посередництвом ківерцівських тренерів. 

1

1

1


 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром