Як у районі відзначили Міжнародний день захисту дітей

01 Червня 2017, 19:58
2157

Ківерцівські владці навідались до дітей, які опинились у складних життєвих обставинах та порадували їх подарунками.

До свята служба у справах дітей райдержадміністрації придбала солодощі та оформила подарункові набори  для 211 діток, а саме : дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування – 114; дітей, які виховуються в сім’ях, що перебувають у складних життєвих обставинах – 93; дітей, батьки яких загинули в зоні АТО – 4. Про це повідомляє Ківерцівська райдержадміністрація.

Протягом 29 -31 травня працівники Служби відвідали майже 170 дітей району за місцем їх проживання.

«Впевнений, що разом ми зробимо все від нас залежне для того, аби захистити наших дітей від гіркоти розчарувань та зневіри. Давайте створимо для них щасливий світ. Світ, у якому ніколи не буде жорстокості, сліз та страждань.

Хочеться вірити в те, що кожна дитина обере правильний шлях, знайде своє покликання, виросте достойною людиною. Бажаю усім діткам щасливого безтурботного дитинства, добра, тепла та здоров’я! Нехай здійсняться ваші мрії!», - зазначив голова райдержадміністрації Валерій Ткачук, вітаючи 1 червня маленьких ківерчан.

Крім того, 1 червня 26 дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах та зараз виховуються в приватної організації «Дитячий будинок «Дім затишку» села Дерно отримали подарунки та вітання від голів райдержадміністрації Валерія Ткачука та районної ради Василя Хмілевського  .

З нагоди Міжнародного Дня захисту дітей подякою голови райдержадміністрації та голови районної ради відзначили директора ПО «Дитячий будинок «Дім затишку», Олександра Мельника за вагомий особистий внесок у вирішенні питань, що стосуються захисту прав та інтересів дітей та активну громадську позицію.






 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024