Стартувала заявкова кампанія на черговий чемпіонат під егідою Асоціації дворового футболу Волині

10 Червня 2017, 11:07
1296 Джерело: hi-Tech.ua

Новинкою буде чемпіонат серед дітей до 16 років, якиий проводитиметься паралельно до основної ліги.

Заявки прийаються вже з 1 червня і до 22 червня. 

Турнір уже звично проходитиме на спортивному майданчику у Ківерцях. До участі запрошуються любительські команди зі всієї області. Як зазначають організатори, для кожної із команд буде створюватися індивідуальний графік ігор, це надасть змогу прийняти участь у змаганнях колективам, що грають у районних першостях.

Турнір проходитиме у форматі ліги, таким чином колективи зіграють чемпіонат в одне коло, а згодом розіграють кубок ліги.

Новинкою стало те, що паралельно до основної ліги буде проводитися чемпіонат серед дітей до 16 років.

«Таким чином планується залучити дітлахів до активного відпочинку у літній час», – зазначив Голова Асоціації дворового футболу Волині – Микола Озюк.

Заявковий триватиме триватиме до 22 червня, тому поспішіть зареєструвати свою команди, щоб мати змогу поборотися за головний трофей ліги! Характеристика турніру: Формат турніру: чемпіонат в одне коло. Час гри: 2 тайми по 12 хвилин. Кількість гравців у полі: 5 осіб (4 +1) Кількість гравців у заявці: до 12 осіб.

За результатами турніру переможців чекають пам'ятні призи: Кубки, медалі, учасників та переможців змагань. По завершенню сезону очікують подарунки та заохочувальні призи від нового технічного партнера компанії «Richioli». Також футболісти чемпіонату АДФ зможуть по спеціальній ціні придбати увесь футбольний інвентар: форму, гетри, маніжки, м’ячі, якісне взуття, сітки на футбольні ворота та інше, корисні призи від Організаторів та Партнерів.

Найкращі гравці матимуть індивідуальні нагороди. Участь у чемпіонаті Дворова ліга можуть брати будь-які команди: вуличні, міські, сільські, районні, як новостворені, так і з давніми традиціями.

Під час матчів буде вестися фотозйомка ігор, тому кожен учасник Ліги зможе побачити себе та прочитати про свої подвиги на кількох ресурсах ЗМІ.

Заявку можна подати ТУТhttp://goo.gl/forms/02W0v2f7x0

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024