Селяни ківерцівських сіл скаржаться на ненормативне маршрутне перевезення

14 Червня 2017, 13:58
2946

Аби владнати ситуацію, жителі Домашева написали колективну скаргу до Ківерцівської райдержадміністрації.

Про це повідомили у прес-службі Волинського УКРОПу.

Так, за словами голови Журавичівської сільської ради Алли Гонтар, ці села із Луцьком з’єднувала маршрутка «Луцьк-Журавичі», яка курсувала через Домашів та Яромель.

«Тендер на перевезення цим маршрутом виграла дружина місцевого священика. Згідно із документами, поданими на тендер, йшла мова, що маршрут обслуговуватиме автобус «Богдан». Проте на рейс поставили малесенький бусик «Мерседес». В його проході двоє пасажирів розминутися не можуть. Люди скарги писали, бо і доїзд не завжди був забезпечений. Наприклад, у січні машина 2 тижні на ремонті була. Зараз почався дачний сезон, багато людей приїжджають з Луцька до нас на дачі або до батьків і не можуть виїхати з сіл», – розповідає голова сільради.

За словами Алли Гонтар, домашівчани написали до Ківерцівської райдержадміністрації колективну скаргу, в якій вказали, що автобус сполученням «Луцьк – Журавичі» не відповідає нормам.

Відтак. щоб вирішити питання щодо забезпечення сполучення «Луцьк-Журавичі», депутат Волинської обласної ради (фракція «УКРОП) Олександр Омельчук готує депутатське звернення до голови Волинської облдержадміністрації.

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024