Сепарська армія розвалюється !

24 Червня 2017, 11:50
1522 Джерело: https://www.unian.net

Російсько-окупантська так звана «військова комендатура» нещодавно розпочала здійснювати збір особистих даних військовослужбовців незаконних збройних формувань, які самовільно залишили службу у терористів, на території тимчасово окупованого Донбасу.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише Головне управління розвідки Міноборони.

«У з'єднаннях та частинах російських окупаційних військ військовослужбовці продовжують подавати рапорти на дострокове розірвання контрактів внаслідок невдоволення низьким рівнем грошового забезпечення та зневажливим ставленням до них з боку кадрових військовослужбовців ЗС Російської Федерації. При цьому, вони самовільно залишають місця несення служби у випадках, якщо подані рапорти не розглядаються. У зв'язку з неукомплектованістю частин, командуванням проводяться мобілізаційні заходи», – сказано в повідомленні.

Так, так звана «військова комендатура ДНР» під приводом можливого введення воєнного стану, здійснює збір особистих даних колишніх військовослужбовців і цивільного населення з числа мешканців, які проживають на тимчасово окупованій території Донбасу.

Андрій РОМАНЮК, ківерчанин, облогер

 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024