Обрали найвродливішу цуманьчанку

02 Липня 2017, 16:00
5833

Титул «Міс Цумань» здобула Анна Арендарчук.

Конкурс «Міс Цумань 2017» випав на свято Дня молоді.

Усі конкурсантки наполегливо готувались до завоювання титулу «Міс Цумань». Для вибору найкращої у залі були присутні члени журі: Галина Трофимчук – голова журі, заступник голови Цуманської селищної ради, Олександр Прокапало – директор Цуманської музичної школи, Микола Дубина – керівник музичного колективу «Дім».

Під час свого першого дефіле дівчата постали перед нами в національному українському вбранні переплетеному кольоровими нитками.


 

Наступним конкурсом для претенденток на звання «Міс Цумань» був конкурс «Я Вас вітаю». Тут конкурсантки показали, як гарно вони вміють говорити, привітали усіх з Днем Молоді та Днем Конституції України.

Не один, мабуть, конкурс краси не обійшовся без показу моди.  І наші учасниці вдало впоралися із цим завданням у конкурсі «Я модельєр», адже вбрання вони виготовляли самостійно, із підручних матеріалів: серветок, кульків, газет, та іншого.


 

Талант - це  природна обдарованість людини, здібність до творчої діяльності. Ми вкотре переконалися, що на таланти  у нашому селищі гріх скаржитися.




Останній етап конкурсу – вихід у вечірніх сукнях. Дівчата продемонстрували вишуканий смак в обранні суконь, легкість та неповторність. І навіть хвилювання конкурсанток у передчутті оголошення результатів не завадило глядачам ще раз побачити їхні чарівні  усмішки. Закінчився захід конкурсом-дефіле.



Також слід відмітити тих, хто радував глядачів тоді, коли красуні-конкурсантки готувались до наступних етапів конкурсу. Зачарували своїм голосом Ольга Ігнатюк, коли виконувала пісню «Хуторянка», Оксана Кручковська піснею «Люблю» та Микола Дубина справжньою українською піснею. Дуже енергійно та драйвово запалювали сцену танцювальні колективи.

Конкурс краси та грації готувала та проводила талановита ведуча - Аліна Жук

Журі, підвівши підсумки конкурсу, визначило переможців.  Учасники отримали відповідні титули.

Отже, титут «Міс Грація» з грошовою нагородою 100 гривень виборола Вікторія Хомич – представниця ЗОШ І-ІІІ ступенів селища міського типу Цумань, а звання «Міс Елегантність» з такою ж грошовою винагородою отримала Ольга Григорчук – представниця студентства.

Номінацію «Міс глядацьких симпатій» віддали Марії Фень – представниці Цуманської виправної колонії і нагородили її грошовим призом у сумі 300 гривень.

У номінації «Віце Міс» обрали Наталію Ховайло – представницю ПАТ Цумань, яку теж відмітили грошовою винагородою у сумі 500 гривень.

І нарешті «МІС ЦУМАНЬ 2017» з надзвичайно великим бажанням завоювала представниця Цуманського Лісового господарства – Анна Арендарчук, яку нагородили грошовим призом у сумі 700 гривень, короною, картиною художниці Ольги Громик. Всі дівчата отримали стрічки із назвами своїх номінацій та статуетки, сертифікати на безкоштовне відвідування фітнесу і дискотек у цуманському бдинку культури. 








Тетяна БОБЛЯХ,

студентка Сарненського педколеджу РДГУ

Відео Михайла МОРОЗА.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024