В Ківерцях побудують навчально-тренувальний майданчик під відкритим небом

02 Липня 2017, 12:00
1611 Джерело: fabintesasanpaolo.eu

Переможцем конкурсу кращих місцевих ініціатив став навчально-тренувальний майданчик під відкритим небом.

Відбулося засідання робочої групи із відбору кращих місцевих ініціатив міста Ківерці на 2017 рік. Питання, яке було винесене на порядок денний – це визначення переможців конкурсу та відповідальних виконавців кращих місцевих ініціатив міста Ківерці на 2017 рік, – йдеться на сайті Ківерцівської міської ради.

 Нагадаємо, що до Ківерцівської міської ради надійшли три місцеві ініціативи:


- Навчально-тренувальний майданчик під відкритим небом (Автор: ГО «Школа безпеки та виживання дітей «ТИВЕР»)
- Тенісний стіл для дитячої громадської організації «Тивер» (Автор: Космина Ігор Євгенійович)
- 12 кращих садиб 2017 року (Автор: Космина Ігор Євгенійович)

В результаті обговорення робоча група із відбору кращих місцевих ініціатив міста Ківерці на 2017 рік вирішила визнати переможцем конкурсу кращих місцевих ініціатив міста Ківерці на 2017 рік ініціативу «Навчально-тренувальний майданчик під відкритим небом» для ГО «Школа безпеки та виживання дітей «ТИВЕР», яка набрала 29 голосів.

Відповідальним виконавцем за реалізацію місцевої ініціативи «Навчально-тренувальний майданчик під відкритим небом» визначити голову ГО «Школа безпеки та виживання дітей «ТИВЕР» Сущука Петра Ігоровича.

Місцеві ініціативи «Тенісний стіл для дитячої громадської організації «Тивер» та «12 кращих садиб 2017 року» не отримали підтримки жителів міста Ківерці, тому не можуть вважатися переможцями, оскільки навіть 15 членів ініціативної групи не проголосували за них.


 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024