У Ківерцях визначили переможців дитячо-юнацької лиги Асоціації дворового футболу

05 Липня 2017, 16:00
2846

Дитячі турніри під егідою АДФ не проводилися вже кілька років

По завершенню “Дворової Ліги”, 1 липня, у Ківерцях стартував чемпіонат для дітей та юнаків до 16 років “Дитячо-юнацької ліги АДФ Волині (U-16)”. Про це йдеться на сторінці Асоціації дворового футболу у Facebook.

Ігри дитячо-юнацької ліги відбувалося у форматі чемпіонату 5х5. Не дивлячись на дощову погоду усі команди показали цікавий футбол та отримали безліч позитиву від турніру.

У підсумку перемогу святкувала команда «ФК Альянс» (місто Рожище), срібло здобув колектив «ФК Забороль» з Луцького району, а бронзу – команда «Колос» (місто Ківерці).

По завершенню команди-призери були нагородженні цінними подарунками та пам'ятними призами.

Голова Асоціації дворового футболу Волині Микола Озюк зазначив, що дитячі турніри під егідою АДФ не проводилися вже кілька років, тому було досить цікаво та приємно спостерігати за грою дітей. Також він зичив юним футболістам успіхів у їх починаннях та побажав не втрачати футбольний дух.
 

Зараз на дворі літа – пора відпусток та канікул. Ми надіємося, що Ваш відпочинок буде активним та цікавим. Приєднуйтесь до нас. Беріть участь у турнірах під егідою АДФ та вигравайте призи, каже Микола Озюк.











 


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39