«Nester House» пропонує ківерчанам відпочинок на будь-який смак

11 Липня 2017, 16:46
2285

Відпочинок у селі Світязь за оптимальними цінами та комфортними умовами поблизу цілющого озера чекає на кожного відвідувача.

Коли заходите у двір маєтку «Nester House», справа вас гостинно зустрічає «золотий» лев. На активний відпочинок одразу налаштовують бруківка у вигляді зрізаних пеньочків, підстрибуючи по яких, можна дещо підтягнути фігуру. Водоспади, затишні альтанки, багато квітів і фотозони – справжній рай для селфілюбителів та  тих, хто просто мріяв відлучитися від міської метушні.


 

На рецепції вас зустріне привітний персонал, який відповість на всі ваші запитання і без проблем допоможе зупинитися у потрібному номері. А номери тут без перебільшення на будь-який смак і гаманець:

  • Економ

Головною перевагою цього номера стане доступна ціна у поєднанні з якісними умовами. Тут є два дерев’яних односпальних ліжка з ортопедичними матрацами високої комфортності,  невелика шафа між ліжками, де можна розкласти необхідні речі.

Підлога в номерах цього типу оснащена підігрівом, яку легко можна самостійно контролювати. У ванній кімнаті знаходиться душова кабіна та санвузол.  В кожному номері є покриття WI-FI. Всі номери цього класу оздоблені  натуральним дерев’яним брусом.

  • Стандарт

Цей номер має всі ті ж умови, що й попередній, однак  з дещо більш привабливим інтер’єром.

  •  Напівлюкс


 

У цьому номері  виконаному у мінімалістичному стилі й оздобленому натуральною деревиною, на вас очікує ще більший комфорт. Тут є і двоспальне дерев’яне ліжко з ортопедичним матрацом, і компактний диван, і простора ванна, і плазмовий телевізор та регульована тепла підлога.

  • Люкс

Цей вид номерів передбачає ті ж умови, що й напівлюкс. Ще більше вишуканості в інтер’єрі та відчуття домашнього затишку не полишатиме весь час перебування.

Задовольнять свої бажання і любителі смачо попоїсти. У рахунок кожного номера входить сніданок.  Звісно, що за власним бажанням відвідувачі можуть обрати  ще й обід і вечерю на свій смак, а також замовити святковий стіл на вечірку чи просто поласувати морозивом, гарячими або прохолодними напоями.

Якщо ви інтроверт і вже впевнились, що не хочете спробувати себе в послугах активного відпочинку, які пропонує заклад – тоді до ваших послуг номери з балконом. Тут добре працюється, читається і пишеться.


 

Але їхати сюди таки варто не лише задля того, аби усамітнитись.

З колегами по роботі провести семінар ? Будь ласка ! Вас забезпечать телевізором  з кабельним ТБ, проектором і, звісно - WI-FI.

Можливо плануєте поїздку всією родиною і з дітьми ? Тоді до ваших послуг: гойдалки, батут, настільні ігри, мангал, лежаки та парковка для авто.


 

Хочете на повну відірватись з компанією друзів ? Вам створять найкращі можливості у тому куточку маєтку, де ви забажаєте.

Ну а для спортивних профанів точно знайдеться, де «розгулятися»:  настільний тенісний,  пінг-понг, батут, прокат велосипедистів і квадроциклів та можливість прокататися на човні. Рибаки і рибачки ж можуть позмагатися у «вудочній» вправності.

Чи не найбільшою перевагою у маєтку «Nester House» є можливість оздоровитись. Лікувальні чани  стимулюють функції імунної системи та щитовидної залози, покращують діяльність опорно-рухового апарату, серцево-судинної і нервової систем, сприяють відновленню після травм та переломів та  повертає пружність і еластичність шкірі.


 

Явну терапевтичну дію на ваш організм справлять лікувальні грязі. Приємним сюрпризом для вас стануть послуги професійного масажиста.


 

Ну і наостанок – не забудьте за гармонією маєтку добратись до Світязя. Біля озера «Nester-House» має власний пляж зі спортивним майданчиком та літнім кафе. 


 

Як добратися ?

Щоб добратися автомобільним транспортом слідуйте за зазначеним напрямком:

Щоб визначитись, який тип відпочинку Вам найбільше підходить, пропонуємо пройти невеличкий тест

 


 

 

 

 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024