Ді-джей із Ківерців виступить на фестивалі електронної музики

15 Липня 2017, 13:22
2990

Житель міста Ківерці Ігор Карпомиз спільно з колегою Дмитром Костючиком відіграють свій сет на головній сцені фестивалю електронної танцювальної музики Joker Fest 2017 у суботу, 22 липня.


Хлопці представляють проект Ekvator & JXWL.

З цього приводу вони записали відеозапрошення на фестиваль та обіцяють порадувати своїх прихильників новою ексклюзивною музикою.

Зазначимо, що Ігор не вперше грає на сцені фестивалю. Тогоріч йому випала честь закривати захід.

Нагадаємо, що міжнародний фестиваль європейського рівня Joker Fest пройде в селищі Шацьк з 21 по 23 липня 2017 року. Тисячі шанувальників електронної танцювальної музики зберуться в урочищі Гряда, щоб почути треки від провідних ді-джеїв України та Європи. І це варто побачити, тому що у якості хедлайнерів свій сет відіграють: Omnia, Arston, Frank Nugnes, Da Queen, Iversoon & Alex Daf. Окрім того фестиваль відвідають безліч інших знаних діджеїв України: Djoly, Gidro, Mark Devite, Alisha, Malyar, Raft Tone, Leat'eq, Wanna Wake, Dmitry Seer, Patrick Oushen, Joker, Tianarie, Noisesound, Ekvator & JXWL, Chucker, Mio та інші.

Жителям Ківерцівського району рекомендують не опустати шанс потрапити на молодіжний фестиваль та швиденько придбати квиток, адже до події лишилися лічені дні!


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024