У «Цуманській пущі» проведуть безкоштоний екопохід

16 Липня 2017, 14:23
1662

Під час походу «Від Кормина до Лопатня» організатори планують оглянути низку природних комплексів

Ківерцівський національний природний парк «Цуманська пуща» запрошуємо взяти участь в одноденному пішому екопоході територією парку, про що повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

 

Під час мандрівки ми плануємо оглянути різні природні комплекси: діброви, заплава річки Кормин, заболочені лісові ділянки, сосново-дубові ліси; сліди Першої та Другої світових воєн та національно – визвольних змагань. 
Маршрут пролягатиме через ландшафтний заказник Кормин – урочище Пійло – ботанічну памятку природи Древина – заповідне урочище Цуманська пуща – Музей волинського лісу в урочищі Лопатень, – інформують організатори.
 

Протяжність маршруту стоновить приблизно 20 кілометрів.

Захід безкоштовний, але будуть транспортні витрати. Для доїзду до точки старту та повернення в Луцьк буде замовлено бус. Вартість проїзду (оренда бусу) буде розподілена між учасниками, в залежності від кількості записаних людей. Орієнтовно 100-150 гривень.

Однак, існують обмеження кількості учасників, яких повинно бути не більше 15 осіб. Є також вікове обмеження: учаснику має виповнитися 18 років на момент проведення.

Реєстрація учасників за Google формою: https://goo.gl/forms/m76zPLF3nJI5Hfr43

Всю іншу інформацію щодо проведення походу ви можете дізнатися на сторінці Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща».

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024