Керівництво Ківерцівської бібліотечної системи підвищувало кваліфікацію

18 Липня 2017, 11:01
1745

Заступник директора Ківерцівської центральної бібліотечної системи побувала на семінарі «Сучасна бібліотека для дітей: креативний простір для розвитку особистості».

Заступник директора Ківерцівської центральної бібліотечної системи по роботі з дітьми Любов Доридор побувала на дводенному обласному семінарі заступників директорів районних, міських централізованих бібліотечних систем на тему «Сучасна бібліотека для дітей: креативний простір для розвитку особистості". Про це йдеться на сайті Ківерцівської районної дитячої бібліотеки.

 

Семінар проходив на базі обласної бібліотеки для дітей та Горохівської районної центральної бібліотечної системи. 

Під час семінару учасники відвідали Горохівську районну дитячу бібліотеку, Горохівську бібліотеку для дорослих, бібліотеку-філію села Михлин Горохівської центральної бібліотечної системи, Берестечківські бібліотеки для дітей та дорослих.

Основні питання, які звучали на семінарі: сучасна бібліотека для дітей – центр збереження культури, спілкування і читання; дитячі бібліотеки області в період реформування: збереження і розвиток; робота з батьками, стимулювання дитячого читання, проектна та грантова діяльність дитячих бібліотек.

Учасники семінару відвідали Національний історико-меморіальний заповідник «Поле Берестецької битви».






 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024