У Ківерцях знову підняли питання щодо районної газети

18 Липня 2017, 15:06
1334

Свою думку щодо Ківерцівської районки висловив журналіст Ігор Чайка

Голова Ківерцівської районної ради готовий шукати компроміс у вирішенні проблеми навколо газети "Вільним шляхом". Про це пише Конкурент з посиланням на повідомлення у Facebook журналіста, голови незалежної медіа-профспілки України Ігора Чайки.

Журналіст зазначив, що голова райради готовий на компроміс, аби позбутися сумної "спадщини папередніка". До конструктивного діалогу з медіа-профспілкою готова й обласна рада.

Це додає оптимізму, особливо на тлі дводенних зустрічей-перемовин щодо підписання в регіоні "Меморандуму про взаєморозуміння та співпрацю" між представниками влади, правоохоронних органів і медіаспільнотою. А в світлі сумнозвісного "ківерцівського шлейфу" це набуває для Волині особливого значення, – пише пан Ігор.

Нагадаємо, що з 19 вересня трудовий колектив газети "Вільним шляхом" розпочав страйк у відповідь на порушення трудового законодавство з боку співзасновників видання: Ківерцівської районної ради та Ківерцівської РДА. Представники ківерцівської районної газети "Вільним шляхом" та Незалежної медіа-профспілки пікетували  Адміністрацію Президента України та Кабінет Міністрів України.

Тодішній голова райради Григорій Недопад видав розпорядження, яким з посади в.о. редактора ківерцівської "районки" було звільнено Марію Хітько, а новим в.о. редактора призначали Людмилу Михайленко.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024