У Ківерцях знову вибиратимуть кращу місцеву ініціативу

19 Липня 2017, 09:30
1302

На реалізацію місцевої ініціативи влада обіцяє виділити 25 тисяч гривень

Ківерцівська міська рада повідомляє, що Вдруге у цьому році з 4 серпня по 2 жовтня 2017 року триватиме Конкурс на визначення кращих місцевих ініціатив у 2017 році, який проводиться в рамках програми «Місцеві ініціативи у місті Ківерці на 2017 рік». Про це йдеться на сайті Ківерцівської міської ради.

З 4 серпня по 25 серпня 2017 року проводитиметься прийом анкет ініціатив у Ківерцівській міській раді  за адресою вулиця Шевченка,14.

Основні пріоритети для проектів, які можуть брати участь у Конкурсі:

  • Благоустрій вулиць, зон відпочинку (встановлення обмежувачів руху транспорту, контейнерних площадок, облаштування місць для вигулу собак та пішохідних доріжок, озеленення та освітлення прибудинкової території, тощо).
  • Покращення умов проживання людей з обмеженими фізичними можливостями та сімей, які опинились у важких життєвих обставинах.
  • Організація дозвілля (проведення спортивно - масових заходів, конкурсів, концертів, святкування ювілейних дат, облаштування ігрових майданчиків для дітей, культурно-мистецькі заходи, підтримка творчої та обдарованої молоді, тощо).
  • Покращення екологічної ситуації у місті (створення нових зелених зон, облаштування годівничок для птахів та шпаківень, встановлення смітників, тощо).
  • Розбудова, збереження та відновлення історично-культурної спадщини міста (ознакування, ремонт та реставрація пам’яток архітектури, встановлення інформаційних таблиць, тощо).
  • Інші суспільно-корисні соціальні проекти.

Голосування за громадські ініціативи триватиме з 2 вересня по 2 жовтня 2017 включно.

Список ініціатив-переможців конкурсу буде опубліковано у засобах масової інформації для ознайомлення.

Сума коштів із бюджету міста на реалізацію однієї ініціативи не повинна перевищувати 25 000 гривень. Вартість співфінансування однієї ініціативи повинна бути не менше 10% від обсягу коштів бюджету міста на її реалізацію.

Телефон для довідок: 2-11-78.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024