Ківерчанин звинувачує поліціянтів у побитті

19 Липня 2017, 17:50
2325

Огризнувся до поліцейських, приміряв кайданки та потрапив на гостину до відділку

Житель міста Ківерці стверджує, що місцеві стражі порядку побили його, незаконно увязнили на чотири години, а через протиправні дії копів у нього зникли гроші, повідомляє телеканал Аверс.

Того вечора, 19 червня, електрик місцевого підприємства «Ківерцілісмаш» Микола Кийков повернувся з роботи і сів вечеряи. Аж тут побачив, як територією сусідського маєтку блукають підозрілі люди.

Як добросовісний сусіда, він поцікавився, що вони поробляють на приватній ділянці. Після цього запитання, як стверджує пан Микола, і почалася словесна перепалка, що закінчилася шарпаниною.  

У протоколі, за словами пана Миколи вказано злісну непокору та опір представникам патрульної поліції. Із таким формулюванням він не погоджується. В діях поліціянтів чоловік вбачає перевищення повноважень та порушення прав громадянина.

У відділку місцевої поліції журналісти дізналися, що того вечора таки був виклик поліції, адже у сусідів Миколи Кийкова зникли діти. Там перебувала оперативна группа, з представниками якої і виник конфлікт.

За словами начальника Ківерцівського відділу поліції Юрія Смолярчука, Микола Кийков перебував у нетверезому стані, почав нецензурно виражатися в сторону працівників поліції. Поліціянти усно пепередили чоловіка, адже на той час мали більш важливе завдання.

Коли поліцейські вже сіли в машину, чоловік вийшов та почав поводити себе неадекватно, після чого на нього склали протокол.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024