Ківерці: тиверці навчали правил поводження на дорозі

25 Липня 2017, 09:13
1767

Захід відбувся в рамках акції «Безпека дітей на дорозі».

У місті Ківерці 22 липня ГО “Школа безпеки та виживання дітей «Тивер»  провела Акцію «Безпека дітей на дорозі». Про це йдеться на сайті організації.

Організатори акції намагалися привернути уваги суспільства до проблем безпеки дорожнього руху, а також формувати в дітей безпечні навички  поведінки на дорогах, вулицях, дбайливо відноситись до власної безпеки та безпеки оточуючих,  виховувати свідоме  ставлення до неухильного виконання правил дорожнього руху.

Тиверцям  вдалося залучити широкий загал дітей шкільного віку до вивчення правил дорожнього руху та пропагувати їх серед населення та однолітків, а також  закріпити знання з безпечної поведінки на дорозі, створити умови для творчої самореалізації дітей.
До проведення акції долучилася Районна організація БПП “Солідарність”.

Захід відвідала заступник голови Ківерцівської РДА Яна Церкевич,яка подякувала за проведений захід та побажала подальшого розвитку.

Шановні волонтери,  державні органи виконавчої влади, благодійні фонди,  ківерчани, долучайтеся до роботи ГО «Тивер», адже усі ми робимо одну спільну справу заради безпечного майбутнього наших дітей, – зазначила пані Яна.








 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024