Ківерчанина нагородили медаллю

26 Липня 2017, 18:01
1654

У вівторок, 25 липня, голова районної державної адміністрації Валерій Ткачук провів зустріч із демобілізованими воїнами АТО, які проживають на території району.

Спільно з тимчасово виконуючим обов’язки військового комісара районного військкомату, майором Олегом Чохленком  голова  райдержадміністрації  вручив медаль «Захиснику Вітчизни» Івану Рищуку  та нагрудні знаки «Учасник АТО» десятьом учасникам антитерористичної операції з м.Ківерці, сіл Борохів, Липне, – повідомляють у РДА.

Валерій Ткачук подякував  воїнам за  проявлену мужність та патріотизм при виконані бойових завдань на Сході країни.

– Ви  стали на захист територіальної цілісності нашої держави, добросовісно виконали свій військовий і патріотичний обов’язок перед державою, чим заслужили особливу повагу та шану від усіх мешканців району, – наголосив Валерій Євгенович.

До вітальних слів та щирої подяки бійцям долучився голова районної громадської організації «Спілка учасників та волонтерів антитерористичної організації» Артур Завальний, який також розповів про діяльність очолюваної громадської організації та запросив присутніх учасників АТО, за бажанням, вступати до Спілки.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації  Валентина Розум ознайомила учасників зустрічі з переліком пільг та соціальних гарантій, на які мають право учасники АТО.

Учасники зустрічі мали можливість озвучити питання, що їх турбують та отримати на них відповіді. Зокрема, порушувалося питання виділення земельних ділянок учасникам АТО, здешевлення вартості підключення електроенергії до масивів, на яких виділяються земельні ділянки під будівництво та інше.

Завершуючи зустріч, голова райдержадміністрації Валерій Ткачук зазначив, що керівництво району завжди готове до постійного діалогу з учасниками антитерористичної операції для вирішення будь-яких їх проблемних питань.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024